Helppoa vaihetta täydellisen sohvapöydän löytämiseksi
Posted on: April 20, 2020, by : admin

Sohvapöydät palvelevat monia tarkoituksia; alkaen täydellisestä ilmeestä, varastointiin ja koristeluun, he ovat tilalle haluttuja. Haasteena on, millainen tyyli sopii tilaasi. Valitsetko puun paksuilla jaloilla, metallisen lasin kanssa tai onko se pyöreä, suorakaiteen tai suorakaiteen muotoinen? Valinnat ovat rajattomat ja voivat toisinaan olla pelottavia. Nämä 10 vinkkiä auttavat murtamaan päätösten labyrintin ja johtavat sinua kohti ihanteellista sohvapöytää.

talousarvio

Sohvapöydän hinta vaihtelee erittäin kalliista erittäin budjettiystävällisiin, joten tiedä, mitä joudut käyttämään siihen ennen kuin aloitat ostoksilla. Kokonaisbudjetti jaetaan alueisiin, kuten valaistus, tarvikkeet ja huonekalut. Huonekalulinjamallistoon kuuluu sohva, sivupöydät, tuolit ja sohvapöytä, suurempi osuus kohdistetaan valtaville esineille. Hyvä uutinen on, että jos näet jotain pidät niin kauan kuin se ei sisällä sohvan tai tuolien laatua, voit taivuttaa hieman budjettiasi.

Muoto

Ajattele tilan täydellistä muotoa asettaessasi olohuoneesi asettelun. Onko sinulla lapsia tai lemmikkejä? Onko tämä iso tila vai pieni ja kapea? Pyöreä tai soikea sohvapöytä on täydellinen, jos sinulla on lapsia tai lemmikkejä. Kaareva reuna tarkoittaa vähemmän vammoja. Suorakulmaisen muodon käyttäminen ja 30 tuuman TV-konsolin ja sohvapöydän välissä antaisi sinulle oikean määrän tilaa liikkua kahden kappaleen välillä. Pyöristetty antaa hiukan enemmän tilaa kävellä, koska se taipuu TV-konsolista.

Koko

Sinun on päätettävä haluamasi koko, aivan kuten muodonkin. On tärkeää, kuinka korkea sohvapöytä on. Sohvan istuimen tulisi olla vähintään 1-2 tuuman päässä. Pöydän normaali korkeus on 16-18 tuumaa, ja se sopii hyvin tyypillisen kokoiseen sohvaan. Korkeampi sohva tarvitsee korkeamman pöydän, jonka korkeus on 20–21 tuumaa.

Usein, jos viihdyt paljon, korkeampi pöytä olisi helpompaa, koska kävijöiden on helpompi asettaa lasi tai lautanen.

tehtävät

Toinen olennainen näkökohta on ymmärtää mikä on ensisijainen käyttö. Olisiko se koristeellisempi vai onko siinä säilytystilaa? Kuinka paljon säilytystilaa riittää? Pöydät hyllyillä tai laatikoilla, jotta mahtuu kaikki lasten leluista aina lehden välimuistiin, jota aiot lukea yhtenä päivänä. Valitse pala, joka pitää mukavasti juomia ja välipalaruokia. Kun sisustus on toivottavaa, voit keskittyä yhteen viivoilla ja tekstuurilla haluamallasi materiaalilla.

materiaali

Sohvapöytiä voi olla myös monenlaista materiaalia. Teolliset ovat metallia. Materiaalit, kuten lasi pariksi messingin tai teräksen kanssa, tarjoavat tyylikkään ilmeen. Oli se sitten tammea, vaahteraa, kirsikkaa tai pähkinää, puulla on oma merkityksensä. Tammi ja vaahtera ovat rentouttavampia pähkinän ja kirsikan kanssa, mikä antaa tarkemman ilmeen. Kokeile Lucitetta, se voi tehdä pöydästäsi kelluvan huoneessa ja se näyttää nykyaikaisemman charmin.

Design

Muodollinen, rento, moderni tai vanha; nämä mallit on otettava huomioon ostaessaan sohvapöytäsi. Valitse samettinen metallipöytä, jonka päällä on lasi, jos haluat muodikkaan ilmeen. Maalaismainen tammepöytä olisi ihanteellinen, jos rento maalaistyyli on enemmän tyyliltänne. Saat romanttisen ilmeen valitsemalla pyöreän pöydän, jolla on puun kääntyneet jalat. Valittavana on paljon tyylejä, käytä huoneesi sisustusjärjestelmää viitteenä.

asteikko

Asteikko on tärkeä. Jokaisen huoneesi tavaran tulee olla oikean painon mukainen. Esimerkiksi iso iso, ylikuormitettu mukava sohva, joka on paritettu tyylikkään sohvapöydän kanssa, ei ole oikea paino. Yhdistä ylimääräinen sohva valtavan pöydän sijasta. Kaksi kappaletta, jotka ovat samanlaisia ​​painon ja koon suhteen, olisivat enemmän suhteessa. Tyylikäs pari sopii herkulliselle sohvapöydälle pienemmällä, herkemmällä sohvalla. Vaaka on huoneessa verrattavien esineiden koko ja visuaalinen paino.

Mahdolliset valinnat

Toisinaan luova ajattelu auttaa sinua löytämään ihanteellisen sohvapöydän, joka ei ehkä ole lainkaan pöytä. Vanhat höyrykammiot, ottomaanit ja seetririnnat ovat upeita vaihtoehtoja tavalliselle sohvapöydälle.

Esimerkiksi ottomaanit voivat olla nahkaa tai kauniita kankaita, jotka tuovat huoneeseen hieman enemmän visuaalisuutta ja rakennetta. Ne voivat toimia myös pisteenä nostaaksesi jalat ylös ilman, että tarvitsee miettiä pöytätasoa. Ne sopivat hyvin mihin tahansa liikenteelliseen perhehuoneeseen, joka käyttää paljon. Jos olet onnekas, olet ehkä perinyt vanhan streamerrunon, jota voit käyttää perhehuoneessasi mielenkiintoisen keskustelupalan rakentamiseksi.

Pienet ryhmät

Kenen mielestä sinun on käytettävä vain yhtä pöytää? Kokeile pöydässä. Asenna kaksi sarjaa samanlaisia ​​pesipöytiä vierekkäin miellyttävän ilmeen saavuttamiseksi ja vedä jokainen pöytä ulos pidentääksesi pinta-alaa yllättäen samalla myös pöytätasot. Jos huoneesi on pieni etkä ole löytänyt haluamaasi pöytää, laita kaksi pöytää vierekkäin ja tee suurempi pöytä. Toinen vaihtoehto on kerätä ja käyttää muutama puutarhajakkara ratkaisuna sohvapöydälle. Niitä on erilaisia ​​värejä ja kuvioita, jotka

 

Ostaminen

Nyt olet asettunut budjettiin, on aika tehdä ostoksia arvioidaksesi suunnitteluasi, toimivuutesi, koon ja sohvapöydän materiaalin. Se on parasta kalusteessa, eikö niin? Voit käydä huippuluokan tavarataloissa ja risteillä kadumarkkinoilla. Muista tuoda mukaasi huoneen mitat, sohvan edessä oleva tila, sohvan korkeus ja valokuvia muista huonekaluista. Ne auttavat sinua valitsemaan jotain mittakaavaa, tyyliä vastaavaa ja sopivaa huoneeseesi.

Soffor & Fåtöljer Bäddsoffor Hörnsoffor Soffgrupp Soffor Vilstol Och Fåtöljer Vardagsrum Set Soffbord Tv-Bänkar Vitrinskåp Matplats Set Bord Stolar Sängar Moderna Sängar Kontinentalsängar Sängramar Våningssängar
Barnsängar Kontorsmöbler Skrivbord Arbetsstolar Gaming Stolar Hall Mattor Lampor Taklampor Golvlampor
Bordslampor Vägglampor Sängkläder Vaser Konstgjorda Växter Och Plastblommor Kuddar Väggklockor Väggspeglar Tavlor & Bilder Köksutrustning Matserviser Bestick Dukar Kontorsmöbler Kontorssoffor Butikshyllor
Datorbord Mottagning Bord Badrumsskåp Blandare & Vattenkran Klinker Duschhörnor Inomhuspanel Ljudabsorbent Utemöbler & Trädgårdsmöbler Elcyklar Fatbike MTB Cyklar Husdjurstillbehör Barnvagnar
Lekhagar